sâmbătă, iulie 19, 2008

Rafturi în boxă

După ce ei s-au sculat mai târziu, am luat micul dejun şi am plecat cu toţii să depunem vechea chiuvetă şi materialele demontate la un depozit ecologic, deschis în urmă cu un an.

Am intrat cu maşina, ne-a cântărit-o, am depus chiuveta la obiecte din porţelan şi ţevăria la obiecte metalice, am ieşit şi maşina a fost din nou cântărită. Pentru că diferenţa de greutate era foarte mică, nu a trebuit să plătim pentru depozitarea deşeurilor.

Am mers în continuare la un magazin Praktiker, de unde am cumpărat console şi poliţe pentru a face nişte rafturi în boxa din beciul blocului.

După ce am mâncat ne-am dus jos în boxă, am dat găuri în peretele de beton cu o maşină roto-percutoare, am fixat consolele pe care am pus poliţele şi am făcut 16m de rafturi. Cam tot pentru atâta este loc şi pe peretele opus.

În beci.

Se montează rafturile.






Spre seară ne-am dus cu maşina pe Tussenmeer să mâncăm câte o îngheţată. Îngheţata era foarte bună, dar a trebuit s-o mâncăm mai repede că era ora închiderii.


Ne-am întors acasă pe un drum mai lung, profitând de faptul că s-a mai înseninat (se vedeau stele) şi nu mai bătea vântul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu