sâmbătă, iulie 12, 2008

Zburăm spre Amsterdam

Din nou ne-a trezit telefonul celular, de astă dată la ora 5.

După micul dejun, la 5 şi 45 eram în autobusul lui Neckerman care ne-a luat din faţa recepţiei.

Am făcut turul obişnuit pe la celelalte hoteluri şi am plecat spre Monastir la aeroport.

Aici am făcut checkin-ul şi controlul vamal şi am mers apoi la poarta de la care luăm avionul. Am băut câte o cafea, de data asta plătită cu euro, pentru că dinari nu mai aveam. Ne-am învârtit prin magazinele duty-free, apoi am văzut pe geam avionul nostru Transavia cum aterizează venind de la Amsterdam.

Aeroportul...

Din...

Monastir.
Cu o jumătate de oră înainte de decolare am ieşit la autobuse, care ne-au dus la avion. Afară era o plăcută căldură, de aproape 30 de grade.

Îmbarcaţi...

În avion.

Fetele de la Transavia.

Aşteptăm...

Să...

Decolăm.
Ne-am ocupat locurile, am decolat şi am survolat din nou, Sardinia, Corsica, Alpii francezi, Belgia, Olanda şi am coborât la Amsterdam.

Am...

Decolat.













Ieşind din avion prin burduf se vedea afară o zi înorată cu o temperatură, afişată pe un ecran, de 14 grade. Am aşteptat destul de mult până să vină bagajele şi am ieşit din aeroport după aproape o oră de la aterizare. Aici ne aştepta Mihai şi în drum spre casă ne-am oprit să facă nişte cumpărături. Am rămas îmbrăcaţi ca la plecare, lucru plin de curaj în toamna olandeză în care am aterizat.

Timarii se mai...

Plimbă prin căldura din El Kantaoui.
Ajunşi acasă, am mâncat ceva frugal, urmând ca mai spre seară Mădălina să gătească o paela. După un timp a sosit şi Mădălina acasă, ea fiind plecată în oraş să-şi cumpere o rochie, căci peste două săptămâni va fi naşă la o colegă de-a ei de liceu, la Cluj. În sfârşit a găsit rochia ce-i trebuia!

Rochia de naşă.
Am discutat despre sejurul nostru în Tunisia, ne-am uitat la poze, la programul TV şi apoi am mâncat paela, care a fost foarte reuşită.

Ne-am culcat către miezul nopţii, dar la ora 3 şi 30 eu cu Mihai am mers la aeroport după Timari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu