sâmbătă, iunie 28, 2008

Răcit

Cum şi dimineaţa eram febril, Betty s-a dus la recepţie unde i-a spus că la ora 10 vine o doamnă doctor să-i consulte pe bolnavii din hotel. A venit şi m-a consultat şi pe mine, deoarece îmi era frică să nu fi făcut o pneumonie. M-a ascultat, m-a asigurat că nu e pneumonie ci numai o răceală şi mi-a spus să cumpăr un termometru şi să-mi măsor temperatura din 2 în 2 ore. Dacă nu urcă peste 37,5 gr să iau nişte tablete efervescente pe care mi le-a prescris. Dacă temperatura este mai mare să iau antibioticele pe care deasemenea le-a prescris. I-am spus la Betty să cumpere şi antibioticele să le am în caz de nevoie. Cum nu aveam scos cardul de asigurări medicale care e valabil în ţările UE (care anume se obţine foarte greu în România, cu multă birocraţie) consultaţia doamnei doctor m-a costat 65 de euro.

Mi-am "monitorizat" temperatura şi deşi nu a depăşit limita zisă de doamna doctor eu cu de la mine putere am trecut şi pe antibiotice.

A trebuit să rămân în cameră, aşa că la plajă şi apoi la piscină, s-a dus numai Betty cu Timarii pentru ultima zi.















 Am rămas cu programul de la televiziunea prin cablu a hotelului, care, ca orice televiziune prin cablu, alege programele cele mai proaste pentru că sunt gratuite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu