joi, iunie 26, 2008

Meciul Spania-Rusia

Programul acestei zile a fost, putem spune, identic cu al precedentei: mare, masa de prânz şi siestă.

În faţa complexului.

Echipaţi...

Pentru...

A merge...

La mare.

Întorşi de la mare, la casele lor.
După siestă am preferat din nou piscina în locul mării, din aceleaşi motive ca şi ieri.

La piscină.

La umbra palmierului.

Mai mult stăm şi un pic cugetăm.

Doi palmieri (aici banali)...

Dar...

Între...

Ei!!!!

Ghiţă se simte ca acasă: dezleagă integrame.

După piscină am mers fiecare acasă pentru masa de seară. Ca nu cumva să duc lipsă de poftă de mâncare, am prevenit din nou posibilul fenomen cu o ţuică.

O ţuică...

Românească...

În Spania Insulară...

Sub privirile îngăduitoare ale nevestei.
Am aflat ca azi se transmite semifinala Spania-Rusia a Campionatului European de Fotbal. Deşi în sufragerie era un televizor, pentru a-l pune în funcţie a trebuit încă din prima zi să plătesc o taxă de închiriere a telecomenzii pentru o săptămână. Am făcut asta tocmai în ideea de a vedea meciurile de fotbal de la Euro 2008. Am aşteptat cu Ghiţă până la ora 20 şi 45 când trebuia să înceapă meciul şi pe nici un canal din cele existente nu s-a transmis.

A trebuit să mergem la terasa restaurantului unde se transmitea, dar toate locurile la mese erau ocupate. Am găsit cu greu nişte scaune, le-am plasat intr-un loc de unde se vedea la televizor, dar nu se auzea, după un timp am reuşit să le plasăm mai aproape, apoi am găsit loc la o masă şi am reuşit să vedem repriza a doua în faţa unor sticle de bere.

Deşi la început am ţinut cu ruşii, din cauza nesimţirii spaniolilor de la hotel care nu au comutat la sistemul lor de televiziune un canal pe care se transmitea meciul, până la urmă ne-am bucurat că au câştigat spaniolii (3-0), căci au jucat mai bine. După meci am revenit în apartament şi ne-am culcat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu