miercuri, iunie 25, 2008

Piscina hotelului

După o plimbare de recunoaştere prin Marta's Club am reuşit să plecăm mai devreme la plajă şi am petrecut la fel ca şi în celelalte zile. Am stat doar până la ora 11 şi de la un moment dat numai la umbra.

Complexul...

Turistic...

Marta's Club.

Coridorul şi apartamentul nostru.

Sosesc cu cheia...

De la Timari.
Protecţie...

Antisolară.

Numai cu...

Salteaua.
Ne-am mai plimbat puţin prin oraş, dar căldura amiezii ne-a gonit la hotel.

Am mâncat, ne-am făcut siesta şi am hotărât ca după-amiază să nu mai mergem la mare, la fiord, ci aici aproape, la piscina hotelului.

Piscina are vreo şase bazine, destul de mari, trei cu apă mai mică, pentru copii, două cu apă cam până la 1,5 m şi unul pentru înotători şi săritori, cu apă de până la 4 m.

Pe margini sunt o mulţime de şezlonguri, care dimineaţa sunt ocupate în totalitate. Acum am găsit uşor şezlonguri, pe care le-am plasat la umbra palmierilor, destul de groasă la ora asta. Era absolut necesar acest lucru, pentru că eram foarte roşii la piele. În piscină apa era călduţă, dar după baie cu greu  puteai sta la umbră că a fost destul de rece. Era efectul brizei de seară.

Piscina privită de sus.


După piscină ne-am dus la o plimbare prin centru şi am vrut să găsim un restaurant unde să se transmită meciul Spania-Rusia de la Campionatul European. Am fost informaţi că acesta va fi mâine.

Când am revenit la hotel am cinat, am mai stat pe terasă folosindu-ne ochii, nasul, gura şi urechile (să nu uit şi mâinile pentru pahare), după care apoi ne-am culcat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu