vineri, septembrie 06, 2013

Santa Susanna Vineri

Ne-am trezit pe la ora şapte şi exact la opt am coborât cu Timarii la micul dejun. Acum am avut mai mult curaj şi mi-am mărit porţia faţă de ziua de joi. Am luat, în plus şi o iahnie de fasole cu o carne de porc friptă în faţa mea. Mai precis bucătarul a luat-o din tava cu uleiul sfârâind şi mi-a aşezat-o lângă fasole.

Ghiftuiţi, toţi patru am părăsit restaurantul, am urcat în camere şi ne-am pregătit pentru o nouă zi de plajă.

Ghiţă a ocupat, mai de dimineaţă, patru şezlonguri la piscină, aşezate strategic la umbră. În plin soare se găseau în tot timpul zilei şi nu trebuiau rezervate dinainte.

Bărbaţii ne-am dus direct la mare, iar doamnele au rămas la piscină. Am stat, ca şi ieri, mai mult de un ceas în apă, am făcut apoi plajă şi când să intrăm din nou în apă au apărut şi doamnele. Am intrat împreună, după care am mers cu toţii la piscină.

Apa era curată, destul de caldă, dar nu era Marea Mediterană! Am hotărât ca de-acuma înainte s-o folosesc cât mai puţin!

La piscină

În apa foarte curată.

Cu picioarele...

În jacuzzi rece.
După o baie în piscină am stat întins pe şezlongul de la umbră şi nu ştiu din ce cauză m-a apucat o sete, demnă de un călător în deşert. Aducând la cunoştinţa celorlalţi simţămintele mele fizice, aceştia, ca nu cumva să păţesc ceva, au propus ca rapid să mergem să bem câte o bere.

De la barul de lângă piscină, un ospătar ne-a servit patru beri spaniole, atât de reci, încât a trebuit să le mai lăsăm pe masă în plin soare până să le putem folosi. Am mai comandat încă o tură, care numai bună a fost de conzum, atunci când am terminat-o pe prima.

Am urcat pe urmă în camere, dar nu pentru mult timp, după care am coborât din nou la plajă. Eu am mers la mare, în timp ce restul populaţiei a rămas la piscină.

M-am bălăcit, am înotat, am ieşit la soare şi tot aşa de câteva ori până au venit şi ceilalţi şi am mai făcut şi toţi patru încă o baie în mare.

După ce ne-am zvântat, am luat-o agale spre camerele noastre, recuperând prosoapele de la piscină. Din balcon am văzut că activitatea pe plajă era încă în toi.

Oamenii...

Încă muncesc...
La plajă şi la piscină.


Am mers la masă şi ne-am îndopat ca şi în seara precedentă. Merită să ne felicităm că am ales numai demipensiune. Două astfel de mese sunt arhisuficiente pe zi!

Restul programului a fost foarte asemănător cu cel al serii precedente.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu