marți, septembrie 10, 2013

Santa Susanna Marţi

Fiind ultima zi activă de concediu, imediat după micul dejun am ieşit la plajă. Eu am stat numai la mare, ceilalţi îmbinau marea cu piscina. Am înotat de mai multe ori, am mers apoi toţi la o bere şi. am revenit la mare. Apa era foarte caldă şi am înotat destul de mult.

După masă deasupra hotelului au apărut câţiva nori, care au început să se îngroaşe până au devenit negri şi denşi. În acest timp cerul de deasupra mării era senin şi de un albastru foarte plăcut. Urmărind evoluţia vremii, mi-am dat seama că norii negri se extindeau şi spre mare şi au invadat cerul senin. A început un fenomen la care eu am participat pentru prima dată ăn viaţa mea: o ploaie torenţială, însoţită de tunete şi fulgere, în timp ce mă aflam în mare. În apă era foarte plăcut, nesimţindu-se ploaia rece. Am stat aşa câteva minute, după care a trebuit să ies din apă şi să merg spre hotel. La barul de la piscine mă aştepta trupa şi am plecat împreună. În cameră am privit ploaia pe balcon, de la adăpost, în timp ce băieţii de la servicii strângeau saltelele şi umbrelele şi le aşezau la adăpost.

Plouă torenţial.



Este frumos de pe balcon.

Baia.




Patul.


Conversaţie cu Rodica.


Soseşte vaporul...

De la ora şase.


Apare şi soarele...

Dar prea târziu.

Uite Nae...

Vamporu cum pere...
După cină am făcut o ultimă plimbare pe bulevardul aglomerat dintre calea ferată şi magazine. A fost plimbare exclusiv, cumpărăturile fiind deja făcute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu