luni, septembrie 09, 2013

Santa Susanna Luni

Când ne-am trezit soarele stălucea pe mare, undeva în stânga hotelului. Am constatat că şi Timarii s-au sculat şi comunicând prin balcon, am hotărât ca peste o jumătate de oră să coborâm la masă.

Am luat micul dejun, mai bogat şi mai variat decât altă dată şi ne-am pregătit să mergem la înot. Eu la mare şi ceilalţi la piscină, pentru început.

Am înotat timp îndelungat, după care am făcut plajă şi am repetat asta de trei ori până a venit şi restul populaţiei la mare. Am mai înotat şi cu ei, după care ne-am dus la piscină.

Am fost nevoit să urc în cameră (din cauza micului dejun prea abundent poate) şi după un timp, uitându-mă de pe balcon, i-am văzut pe toţi trei instalaţi la celălalt bar al piscinei, cu câte o bere în faţa fiecăruia. Am imortalizat evenimentul, pentru posteritate, cu ajutorul teleobiectivului (zoom 54).

La câte o bere.

La terasa de la piscină.

Pozele sunt...

Făcute de pe balcon...

Cu teleobiectivul.
M-a cuprins o indignare enormă, simţindu-mă de-a dreptul ignorat, fapt care a avut ca rezultat, că în aproximativ cinci minute m-am alăturat lor, străduindu-mă să-i ajung din urmă.

Am petrecut restul timpului, până la cină, la mare. După copioasa masă de seară ne-am însoţit doamnele la cumpărături.

Betty a cumpărat pentru Clara şi Adela două rochii de dansatoare catalane de flamingo, pe care le vom trimite în California, să le poarte la sărbătoarea lor de Halloween. Alte cumpărături nu prea a mai făcut. Pozele rochiilor au fost făcute după ce am ajuns acasă.

Rochia Clarei.

Rochia Adelei.

Aduse din Spania.

Pentru Halloween.
Venind în camere am urmărit, din balcon, până după ora unsprezece spectacolul de la piscine, după care ne-am culcat. Simţeam că se apropie sfârşitul sejurului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu