joi, ianuarie 03, 2008

Covent Garden, Piccadilly Circus, Regent Street

Astăzi urmează să vedem baletul Pinochio tot la Opera Covent Garden, dar nu în sala mare ci într-o sală studio. După spectacol Mela urmează să meargă la Oxford pentru două zile.

La noua sală nu mai este fastul de la precedenta, se coboară din holul comun, fiecare îşi pune personal hainele la garderobă şi le asigură cu un lanţ pe care-l încuie cu o cheie de plastic. E o metodă ingenioasă care reduce personalul. În schimb bufetul funcţionează cu personal suficient. Mi-am luat un coniac mic, care evident că aici se numeşte brandy. Cu preţul lui, în România aproape că aş fi putut cumpăra o sticlă.

Coniacul deschizător de drumuri.
În hol.
Spectacolul a fost frumos, cu o punere modernă în scenă şi printre spectatori erau foarte mulţi copii care au venit să vadă povestea dansată a lui Pinochio.

La locuri...

În sală.

Scene...

Din...

Spectacol.
De la Operă Mela a plecat spre Oxford, iar noi am mers în Piccadilly Circus şi am ieşit din metrou chiar lângă Eros Statue.

În...

Piccadilly...

Circus.
Ne-am plimbat pe Regent Street, o stradă comercială foarte luminată şi cu foarte mult bun gust împodobită de Crăciun.

Pe Regent...

Street.
Încântaţi de priveliştea oferită de centrul capitalei britanice din nou am luat metroul spre casă, parcurgând pe jos porţiunea de la Barking la hotel şi oprindu-ne la Tesco. Am cumpărat un pui proaspăt fript şi din nou o şampanie, pe care le-am devorat la hotel.

După o plimbare pe canalele televizorului ne-am culcat, tot mai devreme ca de obicei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu