luni, iulie 03, 2006

Prânz romantic. Piscină.

Ziua de luni a fost o zi de odihnă, înaintea celei de marţi când vom merge pe Tenerife. În drum spre lift am mai admirat priveliştea de pe coridor, care la etajul I pur şi simplu nu exista.

Privelişte...

De pe coridorul...

De la etajul al VII-lea...

Al...

Hotelului...

Koka.
Am reuşit performanţa ca imediat după ora nouă să fim pe plajă, foarte puţini fiind cei veniţi înaintea noastră. A fost o zi ideală de plajă, senină ca toate celelalte zile, dar cu apa parcă mai caldă decât de obicei. Am făcut baie de mai multe ori, am mai făcut poze şi după ora 12 am plecat, pentru că m-a cam ars soarele pe antebraţe şi pe genunchi în timpul safari-ului şi acuma erau foarte roşii şi mă usturau.

Am venit la hotel unde urma să luăm un prânz romantic, unde vom mânca a doua jumătate a tonului.

Ne pregătim...

Pentru gătirea părţii a doua a tonului.
L-am pregătit împreună, după reţeta lui Marius, a ieşit excelent şi spre final l-am stropit cu o şampanie spaniolă, cumpărată bineînţeles de la “supermercado”...

Prânz romantic...

Pe terasa noului apartament.

A votre sante!

A la votre!

În lipsa cupelor...

Folosim paharele din dotare.




Am hotărât ca după odihnă să nu mai mergem la plajă şi să inaugurăm şi noi piscina hotelului. Am coborât la piscină, ne-am îmbăiat, dar mai ales eu am stat numai la umbra palmierilor (că alta nu era). A fost frumos şi comod la piscină, dar nu este ca la mare!

Am urcat la apartament când toată piscina era în umbră.

Am luat masa de seară, ne-am făcut plimbarea, în cursul căreia am făcut şi cumpărături. În urma lor am primit ca promoţie, o trusă chinezească de tăiat şi îngrijit unghiile.

Dacă tot e vorba de lucruri chinezeşti, mi-am cumpărat şi mie un tricou albastru cu dragonul pe piept. Nu din cauza dragonului, ci din cauză că era din bumbac şi a fost mai ieftin decât celelalte, care erau occidentale, dar din plastic.

Am revenit la hotel, ne-am culcat şi nu ne-a deranjat de loc discoteca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu